Μπες και εσύ στον κύκλο του Solstice Mandala project του Orge Kalodimas!


Το όνειρο κάθε καλλιτέχνη είναι να δίνει υλική υπόσταση στο «πλάσμα» που συνέλαβε το μυαλό του και να το βλέπει να γεννιέται με σάρκα και οστά και ψυχή από τη ψυχή του, μπροστά στα μάτια του.

Ο Orge Kalodimas, ο γνωστός tattoo Artist από το Sake Tattoo Crew με το μοναδικό ταλέντο στα τατουάζ Ιερής Γεωμετρίας, ξεκίνησε το δικό του προσωπικό «ταξίδι» δημιουργίας, ένα ξεχωριστό project που μαγνήτισε το ενδιαφέρον μας. Συλλογιζόμενος την αέναη επανάληψη του κύκλου των εποχών και της ζωής, ο Orge εμπνεύστηκε να την αναπαραστήσει στο χαρτί μέσα από την εντυπωσιακή τέχνη της Mandala. Η λέξη Mandala αναφέρεται στα «ιερά» γεωμετρικά σχέδια που συμβολίζουν το Σύμπαν και η χρήση του όρου αναφέρεται τόσο από τους Βουδιστές, όσο και από τους Ινδουιστές. H λέξη αυτή στα σανσκριτικά σημαίνει κύκλος με το κέντρο του και συμβολίζει την ολότητα στο σύμπαν και τη σύνδεσή μας με την ενέργειά του.

Το project

Ο Orge αποφάσισε να σχεδιάζει ένα Mandala κάθε μέρα από τις 21 Ιουνίου 2013 – που ως ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου ήταν η έμπνευση για τη σύλληψη της ιδέας - μέχρι το χειμερινό ηλιοστάσιο της 21 Δεκεμβρίου 2013. Συνολικά δηλαδή 184 σχέδια τα οποία οραματίζεται να αποτελέσουν ένα μοναδικό βιβλίο – λεύκωμα που θα σφραγίσει το τέλος αυτού του εσωτερικού ταξιδιού δημιουργίας.

orge kalodimas mandala project

20131105023917-BookMockup

Μπες και εσύ στον κύκλο!

Για αυτό το σκοπό, αναζητεί μέσω της ιστοσελίδας Indiegogo.comτην απαραίτητη χρηματοδότηση για να γίνει η έκδοση αυτή πραγματικότητα.

Κάθε ένας από εμάς είναι καλλιτέχνης και δημιουργός όταν ονειρεύεται το δικό του «πλάσμα» και τολμάει να προσπαθήσει να του δώσει σάρκα και οστά.

Και στις δημιουργικές μας αυτές στιγμές γνωρίζουμε όλοι μας πόσο σημαντική είναι η ενθάρρυνση και η στήριξη από τους ανθρώπους που γνωρίζουμε, κυρίως όμως από αυτούς που δεν γνωρίζουμε.

Για αυτό το λόγο, το Tattoo Box σε καλεί να υποστηρίξεις αυτήν την προσπάθεια. Η συνεισφορά σου μπορεί να ξεκινάει από 5 μόνο ευρώ (χρησιμοποιώντας Paypal ή πιστωτική). Σε αντάλλαγμα ο Orge σου στέλνει τις προσωπικές του ευχαριστίες μέσα από το Instagram, ένα Mandala πόστερ ή το ίδιο το βιβλίο «Solstice Mandala» εφόσον το project ολοκληρωθεί με επιτυχία διαφορετικά το ποσό της χρηματοδότησης θα σου επιστραφεί.

go-to-indiegogo copy

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην θαυμαστή προσπάθειά του!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι ήρωες του «Divergent» φανερώνουν τα τατουάζ τους
Σας καλωσορίζουμε στο νέο TattooBox!
Ευχές και αστερόσκονη για ένα δημιουργικό 2015!
 

Θες να λαμβάνεις προτάσεις τατουάζ και προσφορές από το TattooBox? Γράψε το email σου!

Εγγραφή