Σας καλωσορίζουμε στο νέο TattooBox!


Με μεγάλη μας χαρά και περηφάνεια ανακοινώνουμε το launch του νέου TattooBox, της πρώτης ελληνικής πλατφόρμας αναζήτησης σχεδίων τατουάζ και καλλιτεχνών τατουάζ.
Το Tattoobox.gr ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2013 ως blog με «ιδέες για σχέδια τατουάζ» και αμέσως κέρδισε την προσοχή σας και την αγάπη σας, καθώς κάλυψε το κενό που υπήρχε στο ελληνικό Internet για ενημέρωση και έμπνευση σχετική με σχέδια τατουάζ.

Σε πολύ σύντομο χρόνο κερδίσαμε μεγάλη επισκεψιμότητα ενώ μεγάλο ποσοστό των επισκεπτών μας επανέρχεται τακτικά για να διαβάσει τα νέα μας άρθρα. Τον Ιανουάριο είχαμε ήδη 23.000 μοναδικούς επισκέπτες και ήμασταν στα top3 αποτελέσματα στο google για τη λέξη «τατουάζ».

Η ανταπόκρισή σας μας έκανε να θέλουμε να δημιουργήσουμε για εσάς μία ακόμα απολαυστικότερη εμπειρία: την εύκολη αναζήτηση ιδεών τατουάζ κατευθείαν στην πηγή τους, δηλαδή στις δουλειές των ίδιων των ελλήνων tattoo artists.

Έτσι, σε συνεργασία με την εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα Web Development της  Netsteps  εργαστήκαμε εντατικά για να υλοποιήσουμε το νέο TattooBox: μια συμμετοχική πλατφόρμα προώθησης του ελληνικού tattoo art, όπου Έλληνες Tattoo Artists θα μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες από τις δουλειές τους ενώ οι επισκέπτες μας θα μπορούν να κάνουν αναζήτηση φωτογραφιών με  «φίλτρα» όπως design και style.

Αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε το κοινό μας που ενδιαφέρεται για την τέχνη του τατουάζ, να ανακαλύψει τα σχέδια και στυλ τατουάζ,  αλλά και τους tattoo artists που του ταιριάζουν.  

Με τη δική σας υποστήριξη, και εμπνεόμενοι από τις δικές σας ιδέες και επιθυμίες, υποσχόμαστε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα features και ενημέρωση.
Μη διστάσετε λοιπόν να μας στείλετε τα σχόλιά σας και τις ιδέες σας.

Σας ευχαριστούμε για την θερμή σας ανταπόκριση!

Η ομάδα του TattooΒox

 

Διαβάστε τις Συχνές Ερωτήσεις
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι ήρωες του «Divergent» φανερώνουν τα τατουάζ τους
Ευχές και αστερόσκονη για ένα δημιουργικό 2015!
Μπες και εσύ στον κύκλο του Solstice Mandala project του Orge Kalodimas!
 

Θες να λαμβάνεις προτάσεις τατουάζ και προσφορές από το TattooBox? Γράψε το email σου!

Εγγραφή