Οι Top10 αναζητήσεις τατουάζ του 2014 σύμφωνα με τους χρήστες του Tattoobox


Ποιες είναι οι πιο συχνές αναζητήσεις τατουάζ που κάνουν οι χρήστες του Tattoobox? Με βάση τα στατιστικά μας στοιχεία, σας παρουσιάζουμε τα σχέδια τατουάζ που αναζήτησαν περισσότερο οι επισκέπτες μας στο Tattoobox Gallery, το 2014.

 

 

Παρακάτω το Top 10 σε αντίστροφη σειρά.

 

 

10. Τατουάζ για τον χρόνο

Κάποιος που επιλέγει ένα τατουάζ ρολόι συνήθως επιδιώκει να θυμίζει στον εαυτό του να ζει τη ζωή του στο μέγιστο, καθώς ο χρόνος τρέχει αμείλικτα. Τέτοια στοιχεία που δείχνουν χρόνο, όπως ρολόγια, κλεψύδρες ή απλώς δείχτες ρολογιού συχνά συνδυάζονται με άλλα δημοφιλή θέματα όπως τριαντάφυλλα, νεκροκεφαλές, πουλιά και πορτρέτα. Δείτε την κατηγορία τατουάζ Χρόνος εδώ.

9. Τατουάζ Θαλασσινά

Ένατα στις αναζητήσεις τα θαλασσινά θέματα, όπως άγκυρες, καράβια και φάροι. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε ψηλότερη θέση, για μια χώρα που μυρίζει θάλασσα. Πάρτε μια αλμυρή γεύση θαλασσινού αέρα στην κατηγορία θαλασσινά τατουάζ, εδώ.

8. Τατουάζ με Ζώα

Λύκοι, γάτες, σκύλοι, λιοντάρια και ελάφια φαίνεται να κερδίζουν τις προτιμήσεις όσων ψάχνουν το Spirit Animal τους, όπως το λένε οι σαμάνοι. Δείτε την κατηγορία τατουάζ ζώα εδώ

7. Τατουάζ Άγγελοι

Οι άγγελοι αναδεικνύονται στο πιο δημοφιλές χριστιανικό θέμα, προσπερνώντας χιλιόμετρα μπροστά τον Σταυρό. Εξίσου ενδιαφέροντες με τις κλασσικές απεικονίσεις αγγέλων, είναι και οι άγγελοι με πιο dark, gothic στοιχεία που ενδεχομένως παραπέμπουν στο αρχέτυπο της μάχης καλού και κακού μέσα μας. Δείτε την κατηγορία τατουάζ άγγελοι εδώ.

6. Τατουάζ Λουλούδια και Τριαντάφυλλα

H γενικότερη κατηγορία Λουλούδια έχει τόσες αναζητήσεις όσες και η ειδική κατηγορία Τριαντάφυλλα, δηλαδή το τριαντάφυλλο παραμένει ο βασιλιάς των λουλουδιών τόσο σε τατουάζ για γυναίκες όσο και για άντρες. Δείτε την κατηγορία τατουάζ τριαντάφυλλα εδώ, αλλά για κάτι διαφορετικό, σας θυμίζουμε ότι ο μπαξές μας διαθέτει και λωτούς, μαργαρίτες, τουλίπες, χρυσάνθεμα, ορχιδέες και λοιπές εξωτικές πρασινάδες, τις οποίες μπορείτε να δείτε στην κατηγορία τατουάζ λουλούδια εδώ.

5. Τατουάζ Σύμβολα

Διότι, τι ενδιαφέρον έχει ένα τατουάζ αν δεν περιλαμβάνει έστω και ένα αλχημιστομασονικού τύπου σύμβολο, που ως μία εικόνα θα περιγράφει τις 1000 λέξεις της υπαρξιακής σας κοσμοθεωρίας? Δείτε την κατηγορία τατουάζ σύμβολα εδώ.

4. Τατουάζ για την Αρχαία Ελλάδα

Στην τέταρτη θέση των αναζητήσεων είδαμε την αρχαιοελληνική θεματολογία, αλλά να σας πούμε ένα μυστικό: Η τάση της είναι ανοδική οπότε την βλέπουμε να χτυπάει την τρίτη θέση το τρέχον έτος. Και να σας πούμε ακόμα ένα μυστικό: τα πιο εντυπωσιακά τατουάζ για την αρχαία Ελλάδα συνολικά τα έχουμε δει από Έλληνες καλλιτέχνες! Δείτε την κατηγορία τατουάζ για την Αρχαία Ελλάδα εδώ

 

3. Τατουάζ Πουλιά

Κουκουβάγιες, χελιδόνια και κοράκια είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή πετούμενα που καταλήγουν μελάνι στο δέρμα μας. Για περισσότερες πουπουλένιες ιδέες δείτε την κατηγορία τατουάζ πουλιά εδώ.

2. Τατουάζ Γράμματα

Τα τατουάζ με αποφθέγματα ή λέξεις παραμένουν διαχρονική αξία. Τα συναντάμε είτε σκέτα είτε συνήθως, ως μέρος μιας μεγαλύτερης σύνθεσης. Και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως οι χρήστες ξοδεύουν ώρες online ψάχνοντας είτε το τέλειο απόφθεγμα είτε την τέλεια γραμματοσειρά. Δείτε την κατηγορία τατουάζ γράμματα εδώ.

1. Girly τατουάζ

Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες ψάχνονται για ιδέες στο ίντερνετ περισσότερο από ότι οι άντρες. Τι ζητούν συνήθως? Με τρεις λέξεις: μικρά, κοριτσίστικα και λαχταριστά σχέδια που ξεχειλίζουν cuteness. Δείτε την κατηγορία Girly τατουάζ εδώ.

 

Να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη περίοδο, το προφίλ των χρήστων με βάση τα στοιχεία Google Analytics ήταν 65% γυναίκες και 35% άντρες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τατουάζ εμπνευσμένα από την αρχαία ελληνική μυθολογία
10 τατουάζ σε άντρες που συναρπάζουν τις γυναίκες
Σχέδια τατουάζ: Μάθε τα 8 γνωστότερα στυλ τατουάζ -Μέρος Α
 

Θες να λαμβάνεις προτάσεις τατουάζ και προσφορές από το TattooBox? Γράψε το email σου!

Εγγραφή